London

Jag vill iväg. Till Finland och träffa min kära vän Elina. Men om det inte skulle funka så vill jag till London! Underbara London, mysa galet på alla fina fik. Skulle inte det vara kul på ett lov? Jopp.

Sängen kallar

Mina ögon är sjukt trötta. Och vad gör man när man är trött? Man går och lägger sig i sin mjuka säng, eller hur? Jag är lite kär i min säng idag. Sängen är en perfekt partner när man är hemma och är sjuk. Inte sant? (min säng skriker nu på mig, bäst att jag går?) Puss och Kram från en sjukling.

Underbart är kort

Snuva, feber, och allt man inte kan önska sig, har jag just nu. Jag känner ju fan ingen smak i min mun! Riktigt obehagligt. Man hinner vara frisk en liten stund på vintern, annars är man nästan alltid sjuk. I alla fall jag. Så denna dag har gått åt till att bara vila. Måste bli frisk till lovet! Vaknade ganska sent, gick en promenad runt 12. Jag hade sjukt mycket kläder på mig så att jag inte skulle bli kall. (Shit, jag såg ut som en pack åsna!) Jag vandrade förbi Elina den finas hus och bestämde mig för att kika in. Hon var också hemma och var sjuk idag. Vi pratade lite om gymasium och så. Drack te. Efter så vandrade jag vidare och hem till mig för att sova, och plugga till SO prov imorgon.

RSS 2.0