SJUK

Sitter här hemma och är sjuk, kul liv man har..
Men jag försöker att muntra upp mig själv med gamla roliga bilder.

Här får ni några exempel:












En vecka

En vecka i skolan har gått och ja är helt jävla slut. Idag slutade jag dock kl 11.10 vilket är otroligt trevligt! Men... jag har tyvärr blivit sjuk. Sara kom hem till mig efter skolan och vi kollade på en film, men efter filmen var jag så slut och tråkig så sara sorligt nog fick åka hem. Det gjorde mig ledsen men jag ska sova nu så jag kommer på andra tankar.
Jag hatar att vara sjuk, som idag när det är super fint väder så är jag sjuk. Jag missar en kräftskiva ikväll! Shit hur dum kan jag vara att bli sjuk nu?

Aja kräftor är gott..


I miss you

Skolan knallar, idag så slutade tyvärr Elsa i min klass och började i en annan klass vilket var hennes första hands val. Men vi får se ifall hon kommer tillbaka till vår klass, den är ju så bra!

Tre lektioner på tisdagar, det är chill. Allt är chill. Ska snart dra hem till Olivia och kolla på film och äta middag med henne. Det är också chill.

Men det som inte är chill är att jag ska få tandställning på mina undertänder imorgon kl: 9.00. Vilket betyder : Smärta!!!, Ingen sovmorgon till 10..., inte kunna äta goda saker på jätte länge... jag tror jag avlder.



En bild på mig och min tandställning.. hihi

Gymnasium

Hej svej sommaren är över och skolan har börjat (stor suck på det) men man får se på den bra sidan, vi tar studenten om 3 år. mycket spännande!
Jag har börjat på Nacka gymnasium, det har faktiskt varit tre roliga första dagar. Man har lärt känna nya härliga människor. Men saknaden är enorm till det gamla också.

Idag så har jag och SB1B (min klass) varit på utflykt. Den blev ju... lyckad.... regn... men, men alla var glada. Humöret är ju viktigtat!
imorgon så börjar jag med rikitga lektioner. inte alls taggad på det. Men nu jävlar måste man klämpa.

vi slutade kl: 12 så efter det drog jag hem till Sara och pratade massa med henne och kollade på Harry Potter 2, fy så gulliga dom var! man typ garvade åt allt som man tyckte var så jävla läskigt när man var liten.

och nu... är jag barn vakt till min syrra och vi försöker baka chips. det lyckas ganksa bra!


(små människor men galet söta) Puss


Västerås

Kom just hem från tre underbara dagar i Västerås. Det var verkligen verkligen underbart (som jag sagt) Jag träffade några kompisar där. Första kvällen var det grill kväll hemma hos Tobias. Det blev mycket lyckat med god mat, film, pool bad, och mm massa prat eftersom det var så länge sedan vi alla sågs.
Vi åkte senare på kvällen hem till emma och sov där i hennes yber fina hus. 
Vi vaknade av att olof ringde. Vi drog in tilll stan och chilllllllade och köpte massa fika. Sedan tog vi färjan till en ö och satte oss på några klipor. Efter ett tag drog vi hem och våld gästade käre Karl. Han var trött. Som fan. Han låg och sov och klockan var halv 7 på kvällen. 
Men men vi bjöd oss själva in och Julia skötte snacket ifall vi fick sova hemma hos honom. Det fick vi, Jippie kajjej!! Emma var sorligt nog tvungen att åka hem, lika så olof, marcus och tobias. men vi tre andra tjejer hängde med Filip och Karl  sista delen av kvällen. Det blev en lyckad kväll och mycket mycket mysig. 




Drägg på Olof och Julia. (ser mysigt ut)









Kärlek


RSS 2.0