ALFAPET





Igår så skulle jag åka hem till käre Elina efter skolan. Men ringde till mamma och hon ville att vi skulle prata och att jag skulle komma hem. Så jag åkte och pratade med mamma. USch jag ville så´gärna träffa min bebis. Men det får jag göra idag istället. Happy Hanna! Men så ringde jag Olivia eftersom hon bor så nära mig och är en fin vän och jag verkligen ville träffa någon fin vän.  Så jag åkte snabbt hem till Olivia och vi käkade Pizza. Sara underbara Sara var också med. Vi hade mys och spelade Alfapet. Lite old style. Men det var grymt kul. Vi skulle ju inte hinna kolla på film eftersom vi skulle vara med varandra en kortis. SÅ vi körde på spel. Mycket bra ungdommar.

notera dom roliga orden i spelet. "snorslemig, ruka, dröpi, rentit," Aah så kul kan man ha det.
Bye

EN BYGGNAD SOM GÖR MIG STRESSAD

Tillbaka till käre skolan. Home sweet home asså...usch och fy och blä. Nej men lite kul ska det bli att få träffa vännerna igen. Under veckan har man fått fina sms och så att man ska krya på sig lite mysigt tycker jag.
Men imorgon, efter 8 dagars sjuka, så beger jag mig till den stora byggnaden som gör mig ganska stressad.
Kommer ha 3 lektioner och sedan har jag ett sociologi prov. Mindre kul de asså. Aja nu ska jag sova så min "stress" går ner... haha
Ta vara på livet kära människor.

LUNGINFLAMMATION

Oh jag är så jävla trött nu. Jag nämnde inte det förr men när jag åkte in på sjukhuset så sa dom att jag hade en kraftig lunginflammation. Just nu tar jag två olika mediciner. Och av min ena medicin blir man helt sjukt jävla trött i kroppen. Mina ben är ju typ som spagetti..?
Doktorn sa att man måste börja ta små promenader efter sjukdomen för att orka. Haha idag var min första promenad utanför huset på en vecka. Fy fan va trött jag blev asså. Det gör så jävla ont i bröstet. Fy fan lunginflammation är inget jag kan rekommendera. Och när man börjar bli fisk så får man groteskt huvudvärk det har också kommit idag. Har typ haft migrän hela dagen. Och den jävla hostan jag har, det känns ju fan som om man ska hosta upp lungorna. Ne fy fan tur att febern är borta.
Så nu har jag klagat. Nu ska man vara glad, snart är det ju höstlov!
Detta är en bild på mig och Fanny från förra höstlovet. Kul kul.

USA BITCH


PILLER

Inte den bästa veckan ever om man säger så asså. Har varit så otroligt sjuk så jag vette vad. Fick åka till akuten på torsdagen, hade inga föräldrar hemma så min käre kusin Simon fick hjälpa mig.
Legat i sängen seriöst hela veckan. Jag aldrig sovit så mycket i hela mitt liv. Seriöst jag sov 20 timmar sen var jag uppe i 6 sen sov jag i 17 timmar och så har det varit fram tills idag asså. Shiit och jag är fortfarande trött? Knas. Men man blir ju typ trött av starka mediciner. Yes. Men jag kanske behöver lite snygg piller...?
Just nu ser jag riktigt rutten ut.
weheartit

HÖST

Nu känner man verkligen att hösten är här. Alla är ju typ snuviga och ja vette fan det känns som om alla har lungiflamation? Hahah idag satt jag och Elsa och hostade på matte provet, Båda har grotesk hosta. Fan va alla kollade. Men men kolla på, Elsa och jag är snygga. Hahah Nej men igår så var jag med kompisar. Olivia och jag satt ute i solen och pratade i en evighet. Vi gick hem till henne och lagade mat. Mums. Sedan när jag skulle gå hem så var det så sjukt fint väder. Jag älskar alla färgrt på löven och när solen lyser på dom. Seriöst nu känns det som om man bara vill mysa. Eller hur? Hösten, fy fan så mys.

Firar mysigheten med en fin bild.



Denna vackra brud kan man aldrig få nog att mysa med.  (oooh sneeeky ja e)

SKRÄP

Ligger hemma och är sjuk, rubriken talar om vad jag ser ut som. Skräp. Seriöst jag hatar att vara förkyld. Men ganska mysigt är det också eftersom man kan bara ta det lugnt och kolla på film osv.
Kort inlägg blev detta men jag ska snart knalla upp till Ektorps centrum för att prata lite med Matilda, så ska vi plugga lite också. Hon är inte rädd för mina baciller.
En bild på mig kul kul. Puss

AJSING BAJSING

Här sitter jag och pluggar lite smått, Måndag en vanlig måndag är ju alltid lite extra jobbigt början på veckan och så jäävla långt kvar till fredagen. Usch. Men så tycker jag vändningen kommer på omsdagen, då lixom börjar de chilla ner lite asså.
Aah idag så hände det inte så mycket. Ja och Matilda vandrade till forum och köpte klubba och snackade massa.
Min syrra Andrea har tre tjej kompisar här hemma, dom är så söta och bygger ett mus hus. Vette fan varför men kul har dom.  Hahah
Charlotte och Jag och min syrra! (De andra två är nere och bygger) haha puss och kram

SAMHÄLLSKUNSKAP

Rubriken säger ganska mycket, ikväll har varit en stressig kväll. HAr prov i samhällskunskap imorgon och det går ju som det går. Har pluggat nu i någon timme men är ute i lite sen tid. Dåligt av mig. Men men.
Har pluggat på om massa konstiga frågot om riksdagen regeringen och hur landet styrs och aah massa sånt. Shit mitt huvud har arbetet mycket för jag tycker det är så svårt att förstå sig på alla lagar. Jesus asså.

Ne nu ska man ju ta och sova känner att jag börjar bli lite sjuk tråkigt nog. Så sängen kallar på mig. Adiós!


STOCKHOLM

I helgen har jag glidit runt i Stockholm. Jag verkligen gillar stan. Känner mig så otroligt hemma där eftersom jag bodde där en lång tid och känner sjukt fina människor i stan. I helgen fick jag äran att träffa Felizia och Louise. Felizia hade nämligen ff vilket var underbart. Vi mötte upp Alexandra, Jossan, Matilda och Felicia.T i Slussen för att dra vidare på fiesta. Mycket mycket trevligt. Kvällen blev ju som den blev. Kaos. Kan inte ta upp allt här på bloggen men... aah ni förstår. inte kul.
Men man lär sig av sinna mistag som man brukar säga.

På lördagen skulle jag upp tidigt för atts sedan fixa mig för en 50 års fest och ja skulle hjälpa till innan. Kvällen blev lyckad och va uppe mycket sent. Sjukt trött man blir efter en helg... Under kvällen fick jag massa fylle samtal vilket var sjukt kul att lyssna på! haha

Söndagen var en mycket härlig dag. Har nämligen börjat jobba. Lärde känna nya människor och hade grymt kul.
Men mer om jobbet får ni reda på nästa söndag då jag kan berätta lite mer. 




Puss och hej

RSS 2.0