GE MIG KRAFT

Mina krafter börjar att ta slut nu asso. Men som tur är så har min så fina underbara människor som finns där.
Just nu så känner jag att en sjukdom (förkylning) börjar att ta över min kropp. Ni vet säkert hur jobbigt det är att var öm i hela kroppen och tårar rinner hela tiden. Usch. Så idag bestämde jag mig för att lägga mig tidigt. Det tycker jag låter ganksa bra faktiskt.
Så nu ber jag en liten knasig bön: Snälla någon gör så jag blir friskare under kvällen.
Så nu får jag ligga och hoppas på att någon kommer och gör så jag blir frisk. om det nu funkar på det viset.
Men man kan ju alltid hoppas.


God natt


LÖRDAG

Just nu sitter jag och äter frukost i mitt kök. Lyssnar på musik och kollar runt lite på datan. Det är en sjukt fin dag idag! Massa sol och massa härliga fåglar som börjar kvittra. Jag får lite lust att skrika ett vår rop, hahah.
Nej men denna vecka har varit sjukt stressig. Det är därför jag inte har bloggat så mycket. Men en kort repris av min vecka kan ni få.

Måndagen: Skolan gick snabbt. Gick med Inez och Johanna till Forum efter skolan. Och vi fikade. Jag och Inez var på riktigt glatt humör. Jag drog mig hem och käkade middag med familjen och pluggade eftersom denna vecka var ett helvete innom pluggvärlden.

Tisdag: Elina kom tillbaka till skolan. Hon hade varit i Göteborg. Dagen var flum. Kommer dock inte ihåg så mycket.

Onsdagen: Humm... Jag var mycket med Sara den söta. Vi gjorde nästan färdigt vårt fina instrument. (majiraktus heter de) Dagen gick snabbt. Efter skolan drog jag på teater. Det var riktigt skoj. Och efter teatern så drog jag till mamsen. På kvällen så gick jag hem till min granne Calle som också går i min klass. Vi skulle plugga Engelska. Kom hem från Calle och gick och la mig genast i min säng.

Torsdagen: Jag och Sara skulle vara med varandra efter skolan. Men så kom vår underbara vän Elina också med oss! Vi tre drog in till stan med ett humör som var på topp. Dagen var underbar. Vi fikade. Och snackade med massa random människor. Och aaah tjejer ni vet vad vi gjorde. hahah. Sen runt 7 drog vi oss hem från stan. Sara drog hem till sig och jag och Elina drog hem till mig för att käka middag. Så ringer vi Olivia och frågar om hon vill komma på middag. Hon kommer runt 8 och middagen sägtts igång. Efterrätt blev min systers goda kladdkaka! Mums!
Elina sov över hos mig det var mys pys käre vän!

Fredag: Ja... allt börjar med att vi försover oss. Men men livet gick vidare. Vi kommer till skolan. Dagen gick snabbt. Efter skolan så drog jag Sara och Elina hem till mig. Och planerade Fredagskvällen. Elina gick hem till sig efter ett tag. På kvällen drog jag och Sara till en killkompis. Och myste och kollade på film. Aja. Jag och sara var så jävla skrattiga. Vi gick genom en skog. Det var de roligaste. Nej men usch hela kvällen gick ut på att busa.

Och nu är det Lördag: Idag ska jag plugga... Sen ska jag ut i kväll. Kul Kul Kul.

Hoppas ni läsare också har haft en toppen vecka.


Puss

(jävlar vilket lååååångt inlägg)

I VÅTT OCH TORT...

... är vi polare, kompisar och vänner i vått och tort ska vi visa världen att vi hör ihop. Ingen kan vår vänskap störa ingenting kan den förstöra. Vi är vänner i vått och tort.

Det är en as söt sång som man alltid sjöng när man var liten och den passar mega bra in på mig och underbara Elina.
Hör du vad jag skriver? .....................................................................................................................

För alltid.

TJENARE

Har inget att skriva.


En bild, på mig. Hoho jaja.


FÖR ALLTID


KÄRLEK

Sara min underbara vän fyller 16 år idag.
Jag fick den stora äran att vakna upp med födelsedagsbarnet och sjunga för henne.
Det är nämligen så att igår så skulle jag och Sara göra något kul på hennes sista dag som 15 åring.
Vi träffades i Slussen kl halv 7. Sen drog vi helt random till en restaurang (stavning?) Vi fick ett bord runt kvart över 8. Maten var sjukt smaskig!! Vi käkade på en Indisk restaurang på söder. Underbart. Sen drog vi på bio. Vi såg: Hur många Lingon finns det i världen.
Bion kan jag och Sara lugnt rekomendera. Den var gullig och rolig och aah.
Efter bion drog vi till Sollentuna. Där träffade vi våra härliga vänner Magnus och Fredrik. Vi träffade också deras vänner. så vi var ett gulligt gäng. Vi pratade och hade skoj. Kl 2 ringer Saras pappa och säger att det är dags att tänka på att börja kila hem. Men... så visar det sig att tågen har slutat gå. Och jag och Sara är körda. Jag får lite panik. Men men.
Så Saras pappa får komma och hämta oss hemma hos Fredrik. Gulligt.
Kvällar med dig Sara är oförglömliga!



Aja, Sara du är en underbar vän ska du veta. Jag älskar dig.



 Hand i Hand. Släpp aldrig taget.


WATCH ME




I can

STRESSAD

Hej hopp. Jag har inte bloggat på mega länge. Sorry för det. Men jag är så sjukt jävla stressad. Jag fattar inte vad mitt problem är. Det är så sjukt mycket som händer. Och denna vecka har vi haft No nationella prov. Vilket inte gick så bra. Men men livet går vidare.
Sen så har jag haft sökningar till Gymnasium.
Och nu känner jag mig sjukt stressad som jag säkert har skrivit några gånger men asso... imorgon ska jag söka till Rytmus. Och det känns ju lite depp när jag har ont i halsen men men som jag också har sagt:
LIVET GÅR VIDARE... hoppas jag

(bild tagen från de vanliga stället --> weheartit.com)


Måste också skriva att min underbara vän Sara (Mascarasara.blogg.se) la en jätte jätte fin litet brev till mig idag i min väska. Du ska veta Sara att det gjorde min dag. Jag blev så glad. Jag tror jag ska sova med den under min kudde. Har jag sagt att du är underbar?


FREDAG HELA VECKAN

Asso denna vecka har jag typ haft fredag hela veckan. Det är helt sjukt som jag har unnat mig saker. Varit på teater två gånger med klassen och slutat tidigare. Varit med underbara vän Elina typ alla dagar.
Het otroligt.
Igår var det ju riktiga fredagen, och då hade min kompis Olivia 16 års fest. Det var as mysigt vi käkade god mat och pratade mellan allt från himmel och jord. Riktigt mysigt. Vi sov över hos Olivia.
På morgonen så vaknade jag upp av solen. Det börjar jue bli vart ute. Våren är på väg!

Jag är över lycklig.



En yber fin bild från: weheartit.com

JUSTE!

Jag har varit otroligt dålig på att blogga. Vi snackar sämst!
Jag var ju på kryssning förra veckan med underbara vännen Sara. Jag har helt glömt bort att skriva om det!  
Så nu tänkte jag skriva en yber kort saga om oss.
Det var en gång två tjejer som hette Hanna och Sara. De drog på kryssning en vacker onsdag. På båten så sprang de runt och var helt gala. De lärde känna två killar som heter Magnus och Fredrik. Dom var trevliga. De pratade med massa människor och var uppe myyycket sent.
De kom till Tallin på torsdag morgon. På dagen så vandrade de runt och fottade! De åt lyx mat och var helt otroligt glada. De spenderade en natt i Tallin på ett fint fint hotell. Sara och Hanna hade ett eget stort hotell rum. Sängarna var jätte mjuka. De skrattade hela natten lång.
Tjejerna sov som stockar och vackande nästa morgon och åt en fin frukost! Dagen gitt åt till att bara shoppa! Tjejerna var som galna och stötte på massa konstiga människor.
Kl 6 så skulle båten åka hem till Sverige (fredagen)
På båten så åt tjejerna på en fin resaurang (stavning?) Kl 10 så hade de bestämt träff med Magnus och Fredrik. Kvällen gick ut på att gömma sig för de galna Italienarna. Dom var lite för på. Men vi dansade galet drack fina drinkar. Och pratade och åååh det var underbart. Alla på båten var packade. Och på kvällen kl halv 4 så blev det slagsmål. Sara och Hanna blev rädda och sprang iväg till hytten. De sov 4 timmar den natten. på morgonen gav det varandra en stor kram.
Det finns så mycket mer att skriva. Jag skulle kunna skriva om allt vi var med om men då skulle ni läsare inte orka läsa.
Men sista meningen: Sara löfstaf detta ska göras om!!!!
Sara goes sexy!

GUD BEVARE MIG

Jag sitter här på Engelska lektionen. Bredvid mig på min högra sida sitter min uuuunnnddeeeeeerrr baaaaaaaraaaa vän Elina Roosmann. Hon är så fantastisk. Jag älskar dig baby! vänner för evigt! 
Men på min andra sida så sitter det en ovälkommen tjej som heter Sara Löfstaf. Hon kom och satte sig här helt jävla random. Jag menar världen är inte fri! Hon liksom frågar om det är okej att sitta vid oss? Jag menar hon är ju söt och så men det känns lite udda att hon tränger sig på...

Förlåt om jag låter dum men hon har typ en sjukdom. Hon sa till mig att hon var kär i Påven.
Okej det är okej att vara kär i vem man vill, men påven. Han får ju typ inte äns kyssa någon? Och han har typ 5 meter skägg..
Sara brukar säga att hon tänder på killar som är gamla. Okej. Det är okej för mig. Om hon är glad så är hon glad...
Men hon behöver för fan inte fråga om hon får sitta bredvid mig! Tänk om hon också är kär i mig? Hjälp. Kommer hon taffsa på mig snart eller?
Sara om du ser detta inlägg... Glöm bort vad jag skrev innan om dig och läs bara detta:
Vill du gå och fika med mig efter skolan? Jag kan kankse bjuda dig, om du är som du är. Jag älskar dig. 
Du som är så söt och perfekt! Du och jag kommer alltid vara vänner!  Hihi.

KRYSSNING --> TALLIN

Hej hopp alihoppa.
Jag ska snart dra in mot Slussen för att möta upp älskade vän Sara. Det är så att vi ska på kryssning, med en mega stor båt.
Gach, jag är så sprallig. Vi ska shoppa galet och dansa, äta gooooood mat.
När jag kommer hem så får ni läsa vad två tokiga tjejer + familj och annan familj har gjort på sin resa. 

Ha det så bra. Puss och Kram
 

CRAZY

Jag hade panik. Jag har varit sjuk fram tills nu, dvs inte kunnat göra så mycket. Paniken kom eftersom ja inte vissste vad jag skulle göra sista delen av lovet. (5 dagar kvar)
Att åka till Finland och träffa Elina blev inte av eftersom mina föräldrar tyckte att resan var ganska kort om jag åkte dit på onsdagen och sedan hem på fredagen. (Jag fick inte åka tidigare eftersom jag var sjuk)
*host host*
Ni ska bara veta hur sur jag var på dom, jag ville träffa bästa vän Elina! Men det kommer fler tillfällen!

Pappsen kom med förslaget med att åka upp och bo i sälen hos en familj som han känner. Familjen hade tydligen 2 snygga killar i min och min syrras ålder. Men förslaget blev ner röstat. Vad är snygga killar enligt farsan?
Jag fick mer panik och ångest...

Han kom med ett förslag med att åka till kusinerna och bo där. Förslaget blev ner röstat. Han kom med ett till förslag med att åka till Alperna, det lät ju coolt. Men jag hade sätt fram emot att åka någonstans med en kompis. (shit vad bortskämd jag låter)
Min syrra Astrids kompis hade bjudit med henne till Tallin på en kryssning. Då kom min underbara fader på iden att jag också fick åka på kryssning och ta med mig en kompis!

Så igår kl halv tolv på kvällen så ringer jag min UNDERBARA vän Sara och frågar om hon vill åka på kryssning med mig, och dansa galet på båten. Hon sa ja på en gång. Galet är ordet! Vi drar imorgon ett stort gäng, och kommer hem på Lördag! Vi ska shoppa galet. Farsan och minsta syrran följer med och ska hälsa på några släktingar som bor där. Sen är ju Astrid och hennes kompis med med kompisen mumms.


 

Man kan ju se att vi är galna?


RSS 2.0