HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma från California. Galet lång resa och jag är helt hur tid. Min hjärna har inte börjat fatta ännu att jag är hemma. Resan var toppen och jag har haft så himla fullt upp hela tiden så jag knappt har hunnit tänka på att andas.. (inte riktigt, men nästan har fått vissa utbrott ibland)
jag var i San Francisco och Los Angeles. Två toppen härliga städer man bör pricka av innan man blir för gammal.


En härlig bild på LA.


Stranden vi chillade vid.


Golden gate!

En awesome resa! Men, HOME SWEET HOME!


USA

Heeey jag ska bara slänga in ett snabbt inlägg! Jag har inte bloggat något på megadega länge! Det är syynd! 1. tyskland resan var awesome! det var lyx upp till 100 % galet roligt' 2. Grekland var otroligt, jag kan inte förklara med ord asså! 3. Nu är jag i usa, jag är påväg mot Hollywood! Det ska bli så jääääävla nice asså! Jag firade min 16 årsdag här i usa. Jag fick massahärliga saker och två fantastiska upplevelser. Jag fick en helikopter tur! Och på kvällen så gick vi på musikal och klädde upp oss fint. En lyckad födelsedag! Kan tyvärr inte lägga upp några bilder nu, men det bjuds på när jag kommer hem! Ps jag saknar alla fina vänner! Och justejag har tappat min mobil. Slut.

PARTY

Tjenare tjenare... Hinner inte skriva så mycket i min sommar dag bok idag eftersom jag har ganksa bråttom. Jag ska faktiskt dra mig till bussen för att åka till T-centralen och där ifrån ta arlanda express ut till Arlanda och ta ett flyg mot Tyskland. Allt detta kommer jag göra ensam eftersom det blev strul med min biljett igår så hela min släkt komemr att åka kl 6 och själv kommer jag kl 9. FUN FUN to be me!
I Tyskland så kommer det bli nice för er som inte fatta det. Min moster Tina fyller hela 50 galna år och med det så firar vi STORT! Vi ska bo fint i Tyskland och på fredagen bjuds det en fin stor middag på ett hotell. På lördagen så är det spa och massa andra skönhets grejs och på söndagen så är festen och på morgonen så komemr vi bli upp sminkade av proffs mm till festen. Sen är det disco och massa knas... Tina är en party pingla så här slår vi på stort och hyr ett hotell. Aja kul kommer det bli iallafall.

Puss och kram på er alla!

RSS 2.0