LOVE AND OTHER DRUGS

Tjo chim! Måndag idag! Vilket betyder skola igen... vilket betyder.. jobbigt. Men men helgen har varit skoj skoj.
Fredagen så tog jag hål i mina öron helt random. Kult kult. Jag och Sara, Malin och Astrid drog sedan och käka glas bufe till middag.. sedan på kvällen drog jag och sara på en fest. Sen hem gång men händelser man aldrig glömmer.
lördagen blev det Bianca time! Min familj + Bianca gick på kvälls Bio. Mycket mysigt.
Söndagen blev det jobb och sedan in mot stan för att vinka av Linn som åkte tillbaka till Göteborg. Satt och pratade med Felizia i stan ett tag efter de också. Nej men helgen har varit underbar!

Nu vecka nya tag! En bild på mig och Bianca, love

HELG

Denna helg har varit full smockad med olika roliga saker. Låt mig berätta kort! Höhö

Fredagen: Var jag med roligaste Bianca. Det är galet men vi skrattar seriöst hela tiden. Mår bra av att vara med dig bruden! Bara så det vet liksom! Vi lagade American pancakes! Första gången Bianca åt de! Vi kollade också på film och mös.
Efter de åkte jag snabbt hem och åt middag med familjen. Sedan blev det natt bio med kära syster Astrid och Sara. Vi såg new years eve! Haha såg den förra helgen med Elina också men jag slog till en en gång på den bion eftersom den var så mysig. Vi tre hade en toppen kväll. Och seriöst jag träffade så sjukt mycket knas folk i stan?!
1. På bussen träffar vi några av syrrans kompisar
2. Går av vid slussen stöter på My där!
3. möter upp Sara, står och snackar, ser en snubbe som ja hade kontakt med förr.
4. sätter oss på den åkande banan och på stiger käre Felizia på?!
5. På bion så stöter jag och Sara på Magnus och hanns vänner som vi träffat på några fester, ja menar hur stor är chansen?
6. Efter bion, Möter upp några killar (planerat dock, men de var sjukt random)
7. Åker hem, möter min jobbar kompis Andrea på tåget?
8. Sätter mig på samma buss som typ 1 miljard människor man träffat på fester och aah.
Sara och Jag på natt bion!
Lördagen: Upp tidigt, skulle stå och snacka på öppet hus för Nacka gymnasium. Det var roligare än vad jag hade trott. Jag, Jesper och Lisa och vår lärare jenny stog där och svarade på MASSA frågor. Många frågade om maten var god, eeeh jaaa heheheh... njee...aja
Senare drog jag med familjen till forum och köpte lite små skaer och fika, sedan var det hem för middag, efter middagen mötte jag upp Emil. Det snöade oerhört mycket men de var mysigt! vi drog sedan hem till Sara och hyrde skräck film. Kvällen var mysig med massa prat och aah. Jag och Emil sov över och aah idag är det söndag...
Söndag: Jobbade idag från 1-4. Mycket roligt. Alltid lika kul att träffa alla människor. Sedan var det hem för middag och gäster. Nu sitter jag här och försöker att jobba matte... men njaaa det går sämt.
Hoppas alla har haft en toppen helg! Puss på er alla!

OJSAN

Hej hopp alla läsare... heheheh (Bianca) jag har totalt glömt att jag har en blogg. Men nu jävlar! Nu ska jag ta mig i kragen. Hehe. Detta inlägg kommer bli konstigt aja. Idag är jag glad. Har skrattat mycket av olika roliga anledningar. Men jag känner mig tyvärr lite sjuk. Aja jag får hålla ut. Kankse stannar hemma imorgon, fredagen den 13 och allt! OMG! Nu sitter jag på psykologin. Kul kul. Vi stackar om tankar. Lite spännande faktiskt om man lyssnar...

På lovet hade jag det underbart! Har varit så oerhört upptagen så har inte sååå många bilder sorligt nog. Men en kort sammanfattning kan man ju bjuda på.

Jag har varit hemma i Stockholm två dagar, sedan har jag åkt runt överallt. Jag har seriöst varit ett paket denna jul. Åkte till Västerås och träffade släkt och vänner på papaps sida! Sjukt mysigt och massa paket. Sedan åkte jag och träffa släkt på mammas sida. Massa paket där med! Mums! Åkte sedan en dag till stockholm för att träffa Sara! kom till henne halv 12 på kvällen och åkte 8 nästa morgon för att sedan åka till Vemdalen med familj och massa familjevänner. Tillbringade första natten hos mina två kompisar Hugo och Lisa! Firade nyår i vemdalen också med kompisar! Mysigt värre! och massa pang pang!

Efter vemdalen drog jag med min mammas familj till åre och käre Bianca följde med! Det var dunder kul i åre! *Bianca det får göras om*
 
Så här glada var jag och Bianca när vi såg snö i Åre!


Bianca och jag hänger i liften.


En vacker kväll åkte vi skoter


Jag och syrran vid ett vattenfall



Chill på soffan

Mitt lov var underbart! Gjort så oerhört mycket och träffat massa olika människor! Känns som om  jag träffat lika mycket människor som man hinner att träffa på flera månader!

Aah sedan var det skola igen.

Puss och hej!

RSS 2.0