FYSISK SMÄRTA

Jag har så himmlans ont i magen. Jag har troligtvis blivit matförgiftat från Spanien eftersom jag blev sjuk direkt när jag kom hem från Spanien. Men denna smärta som jag har nu är fan döds lidlig! Det känns som om knivar sitter och skär i min mage och jag har så jävla mycket knip.
Idag ska jag äta ris till middag och dricka Coca cola eftersom det är bra för magen säger pappsen. Det är lätt att smälta för magen..
Hoppas ni alla läsare har det mycket bättre än vad jag har det denna fina dag.

Worst Romance

SPANIEN IN MY HEART

Detta var min andra resa till Spanien i mitt liv som jag kommer ihåg.
Första resan till Spanien gjorde jag föra året med min aaah sjuuukt härliga och så nära vän Elina. Vi drig till Madrid. Den resan var så dunder härlig. Elina... Jag kommer ALDRIG glömma den resan med dig.

Och förra veckan så gjorde jag min andra resa till Spanien. Denna gång åkte jag med min kompis Julia till Barcelona. Det var helt amazing asso! Jag älskar den staden.
Jag kan bara säga att denna resa också var underbar.
Så nu ska jag lägga upp några härliga bilder från resan till Barcelona.





Första dagen på stranden. Det var galet mycket Spanjorer som raggade på allt och alla.


Andra dagen då det var lite blåsigt, en bild på mig tagen av Julia


Julia på stranden. Hihi


Min sööta lillasyster Andrea. Hon visar stolt upp sin glugg.


Jag och Julia utan för den kända kyrkan Sagrada Familia.



Sagrada Familia. Denna kyrka var så ball! Och när vi gick in i kyrkan så blev man helt kär. Jag och Julia vill ha dubbel bröllop i denna kyrka. Asso ni ska se innuti!


Här är jag innan matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Vi hejade på Barcelona eftersom vi var i Barcelona och om dom skulle vinna så skulle det bli fest i hela staden och parader mm.
(men om jag skulle varit med Elina i Madrid så skulle jag heja på Madrid) hihi

Här är fina Julia innan matchen. Vi käkar middag på en fin bar.


Det var alltid fullt ös på torgen i Barcelona. Detta är en cool kille. höhö


Jag och Julia är på Hard Rock Café! Detta är sista kvällen på vår resa och den avslutades med mamma galenheter och skoj med min kompis Eliott som vi också träffade i Barcelona. Mycket roligt!


En ytte pytte liten sak på porten in till Sagrada Familia.


Nu fick ni se 11 bilder som beskriver en liten del av vår fantastiksa resa. Hoppas ni njöt. HAHA




...

Allt är kaos, Imorgon ska jag åka till Barcelona med min saknade vän Julia Blank! Men....
Jag hittar inte mitt fucking pass...
Måste kila.


Lördag

Hej hej människor.
Denna dag har varit sjukt soft fast med mycket stress. Har hunnit med så himla mycket. Orkar inte berätta allt nu för då kommer jag somna framför datan. Aja dagen var solig och satt ute och läste en stund. Har typ inte rört en bok på as länge så nu var det dax.
Kvällen avslutades med att jag drog in till Simon och käkade middag. Mycket mysigt. Vi gick sedan och hyrde en film och tjockde till oss. Jag är mätt!

En riktigt lyckad lördag med massa underbara människor. Imorgon blir det fler underbara människor men det skriver jag om senare.

Ha en fortsat bra Lörddag kväll!

KRAM

H+E


Jag och Du

Underbart

Igår kära läsare så hände det en stor händelse. Som alla vet så blev det lov!!! Och jösses så glad jag var.
Jag och Sara åkte in till stor staden och mös galet! Vi käkade jordgubbar och åt glass i solen. Det var helt underbart vi pratrade om allt och ja vad mer kan man säga? Det var en toppen dag!

Senare käkade vi. Det var några yber söta barn som stod framför mig i kön när jag skulle beställa. Barnen var kanske runt tre år och de pussades hela tiden, och skrattade sött. Två killar och två tjejer. Riktigt sött asso.

Efter vi käkat gick vi på bio. Vi såg: I am number four.
Killen som spelade huvudrollen är snuskigt snygg tycker jag och Sara.

Lägger upp lite bilder på denna snygga varelse:

Alex Pettyfer (MUMS)


ALLT BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG...

Min underbara vän Elina klagar på mig att jag år dålig på att uppdatera. Det håller jag med om. Men nu har jag loooovat mig själv att jag verkligen ska bli bättre. Det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig om man säger så.
Just nu så lider jag typ av stress. Så idag så gick jag och några kompisar till Forum efter skolan och köppte glass och satt i den underbara solen.
Tack solen för du finns där och värmer.



(weheartit)


Fingerkonst by Hanna and Sara


I´M COMING HOME



Min fina syster tänkte jag kunde vara med på en bild på min blogg eftersom hon är så fin.

TRÖTT ÄR DET RÄTTA ORDET

Hej hej och snaaaark! Idag har jag varit med Sara efter skolan. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Mycket kul att vara med dig baby. Jag har gjort ett nytt pass eftersom jag var så himla dum och tappade bort mitt förra pass.
Kan någon människa svara på frågan varför man alltid blir ful på passbilder? Jag så fan ut som ett ufo! Usch men sen muntrade Sara upp mig och visade sitt id fotto.. Då blev jag lite gladare. (Puss på dig söt)
Nej men solen sken fint idag och jag ocg Sara satt nere vid bryggan och mös och pluggade Spanska. Min nyttiga mamma bjöd konstigt nog på Pizza till middag. konstigt.
Aja. Dagen har varit rent ut av underbar. Så får jag inte glömma att jag pratat med min underbara vän Julia i telefon. Jag saknar dig enormt.




 


Så nu ska jag dricka vatten för jag är sjukt törstig!



VÄNNER

Jag skulle bara skriva att vänner är så otroligt bra. I morgon så ska ett ganska många tjejer åka hem till min fantastiska kompis Inez. Vi ska ha tjej mys. Det kan behövas ibland asso.
Här är en underbar bild på min klass när vi var på en musik resa till kära landet Italien! Oh denna bild är tagen i Venedig. Det var sååå underbart där och jag älskade verkligen den plattsen. Den var så cool. Och att vara där med sina vänner var det bästa.
Oj vad kärleksfull jag var idag...
Men i morgon är det fucking nationella i Engelska.. Jag avlider. Hej då.

F**KIN´PERFECT

Min kära kusin Simon har bott hemma hos mig i 4 dagar nu. Min farsa är i London. Han är 20 år och är as skön! Sara och Elina var hemma hos mig på måndagen för att få träffa honom. Asso dagen var awesome, vi tre och Simon drog och handlade mat till kvällen. Det blev Tacos. Kvällen blev full av massa garv!När jag säger garv så menar jag verkligen GARV. Vi var helt galna. Jag älskar det!
Vi åt seriöst middag i typ 2 timmar! vi snackade om allt möjligt och garvade åt allt. (Jag lovar att Simon tyckte vi var lite udda. Men vafan han sa att vi var sköna brudar) Nej men på kvällen så sov underbara vän Elina över hos mig. Vi började kolla på film sent men va fan det är sällan man har snygga kusiner på besök :p Haha
Nej för att komma till saken så har dessa dagar betytt så mycket för mig. Sara och Elina jag är alltid så glad när jag är med er. Och nu så klart Simon också.
Systrarna är ju klart också med.
Älskar er.

RSS 2.0