SOMMAR DAGBOK

Hey alla fina rara söta människor. Nu är det sommar och jag har haft så himla mycket att göra och nu kan jag inte skylla på skolan asså. När sommaren drar igång så skiter man typ i datan och är ute hela tiden. Så blogga komemr jag inte hinna så mycket..

Mitt sommarlov...
började galant och har fortsatt så till 100% Jag har bara varit hemma i Sverige hittills men snart väntar mina härliga resor!
Skolavslutningen var ju den 15 juni kl 5. På dagen hade jag varit på begravning till en mycket nära. (saknar dig)
Men med vänner och kramar så klarar man allt.
Åå kvällen var det en liten... vette vad man ska kalla det asså.. hummm "fest" för musikklasserna. Det blev ju lyckat... Sara my dear sov över hos mig på kvällen för vi två galningar hade FF. (tack gode gud)

Vi vaknade ap sent... eftersom det var dagen efter skolavslutningen 16 juni Sen drog vi hem till Sara och jag sov över där en natt. Vi myste med film och tjockade oss för Saras godis förbud är slut! Grattis till dig!

Jag skulle gå upp ap tidigt nästa morgon 17 juni för att passa några snoriga barn inne i stan. Men ja fick 300 kr för 2 timmar så det tyckte jag var ganska värt.
Efter allt barn lek så åkte jag hem till Jossan för att äta pannkaks lunch och mysa eftersom vädret var sjukt depp. Efter den goda goda lunchen med Jossan fick jag skynda mig in till stan för jag skulle på middag med Simon och Diana två kära barnsdoms kompisar +  min familj. Det var super mysigt.

Nästa dag
18 juni bestod av att träffa Elina och Felizia! Två underbara tjejer. Vi tre skulle gå på Jazz festival med min släkt. Det var mycket mycket trevligt vi åt på fin resturang (vette fan hur det stavas) och stannade till seeeent på kvällen. Vi drog sedan hem till my house och Elina min pingla snarkade hos mig + min charmiga kusin Anna.  

Nästa dag 19 juni var jag och syskonen med Anna. Elina hade dragit på morgonen för att vara med hennes pappa på någon inspelning. Kl 5 drog jag in till stan för att möta upp Elina den fina på stan för att sedan gå på bio. Vi såg Something Borrowed. Den filmen var mycket mysig och härlig och skön. Den rekomenderar vi mycket! Efter filmen så drog vi till festivalen igen! Det var NICE! Vi åkte tåg sent hem och träffade på Veronica Maggio. hihi Jag snarkade mycket högre denna natt hemma hos Elina. Det blev en sen kväll med film som startades runt 2 på natten. Trötta brudar.

20 juni: Jag och Elian vaknade jätte jätte sent. Vi stressad oss som djur. Men vi lagade en goood pannkakas frukost (se bild nedan)  Vi skulle vara hemma hos Sara kl 5 för att hon skulle ha grill kväll! Jippieee! Jag älskar grill kvällar! Kvällen blev mycket lyckad och det var underbara personer hemma hos Sara. Vi spelade monopol typ hela tiden och kollade på film och grillade såklart! Man fick sova över... det gjorde jag!

21 juni: Vaknade tidigt... missförstånd... somande om... vaknade 11... tog en buss hem till Elina. Vi dtog tåget med kära syster till Västerås. Min mammas släkt har ett vackert stort landställe där. Där badade vi och myste galet. Tobbe, Max och Johannes ringde mycket och var lite för på med att träffas och gå på bio, söta killar de. (dom gillar oss elina...eller? ;)
På landet var vi där med mina kusiner och några andra männsikor blandannat Rasmus. Jag och Bästa Elina sov i bastun. Asså jag sov så gott!! Jag ville typ aldrig vakna igen!

22 juni: Elina var tyvärr tvungen att åka hem, SNYFT! Men jag stannade kvar med alla andra människor och myste. Vi åkte ut med motorbåten och gjorde massa roliga äventyr. Det blev en jätte lyckad dag verkligen. Vi fick gäster från Usa och aah det var mycket nice. Med god mat (jag lagade pizza till lunch med mina små kusiner)

23 juni: ....................



(Mina och elinas "fina" pannkakor)




Grill kvällens spel. fotto Tilde


Fortsättning följer på mitt fantastiksa sommar lov år 2011!

BAL

Igår så hade vi 9:or avslutningsbal. Den blev mycket lyckad.
Vet inte så mycket mer att skriva om den förutom att det var en mycket minnes värd stund!


Jag och Sara

Bakelser!

Igår så åkte jag och Olivia till Nacka Forum för att köpa en pressent till hennes faster och Mamma som fyllde år. Jag fick som jätte jätte snällt var följa med hem till Olivias faster och fira med deras lilla fina familj. Vi kom dit kanske runt halv 6 tiden. Så visade Olivias faster mig och Olivias pappa runt i lägenheten. Hon hade mycket fint hemma. Hon är så rolig. Sen så bjöd hon lite på mackor innan alla BAKELSER bullades upp.
Jag ska säga er att bakelserna blev min middag! hahah vi fick en tårt bit och den var så himla mättande! Jag tog typ 8 tuggor sen pekade min mage ut 1 meter! Men jag tryckte ner en bulle också,det var ett måste för mig! Bullar är gott!

Sen avslutade vi med att titta på Sverige- Finland. Och vi blev så glada för att Sverige van med 5-0  Zlatan gjorde tre mål. (duktig pojke) Kvällen blev mycket lyckad och jag kom hem sent och sen var jag tvungen att plugga så när jag somnade var kl halv 4.... så nu är jag mycket mycket trött.

(jag fattar inte vad jag gör uppe kl halv 1 på kvällen?)
Jag är liiite patetisk hahah

MUMS

RSS 2.0