BEBIS


Mina systrar var nog de sötaste barnen när dom var små. SJälv såg man ju lite galen ut. Men mina fantastiska systrar var/ är galet söta detta är min syster Andrea. Blir glad av denna mysiga bild!

Det är mörkat ute men jag gillar att sitta inne och kolla ut på alla fina ljus belysningar. Det är så mysigt. Nu är det inte långt kvar till jul. Gach vad jag längtar efter att få lov igen. Och jag är helt förvirrad hur snabbt denna termin har gått! Det är helt galet. Det känns som om man nyss började gymnasiumet. Känner att snart är det sommar lov. hiih
Idag hände det inte så mycket i skolan, skrattade dock oerhört mycket på spanksan. Emanuel tog upp en liten rolig händelse. Heheh. Nu sitter jag hemma och bah myser. Måste plugga sjukt mycket egentligen... har piss mycket prov. (jag får damp) aja.
Puss

KÄRLEK & FÖRSTA ADVENT

316973_244270882300290_206621712731874_654453_1485223341_n_large

Kärlek denna helg asså. Jag har umgåts med de personer som betyder mycket. Fredagen så var jag med fina nya klasskompisar. Sedan sov jag över hos Bianca. Vi hade en grymt mysig stund, vi skrev to do listor va vi ska ha gjort år 2012. Det blev en grymt bra lista med massa roliga saker och peppande saker. Så nun jävlar Bianca!
Lördagen så träffade jag Hampus. Vi åkte och kollade på när underbara Sara skulle klippa av allt hår. Jag filmade och håret blev grymt snyggt. (avis som fan) Jag och Hampus gick sedan och fika. Mysigt.
Sedan åkte jag ut till Solsidan och träffa familjen. Mikael (mammas kille) har köpt två moppar till mig syrran och Rasmus. Kul kul. Va där i någon timme sedan drog jag vidare igen. träffade underbara Sara igen. vi hade en rolig kväll med massa skratt. Sara, du får mig verkligen att le.
Sara åkte tidigt (10) på söndagen jag sov vidare sen. Baby Elina ringde och frågade om vi skulle gå på bio. Och mysa lite eftersom det är första advent idag! Jag bah ooooooooh så kul. Så nu har jag precis kommit hem. Hihi vi såg Breaking Dawn. Hihi mys. Nu är jag och syrran ensamma hemma
(har varit det sen fredagen höhö)
Och min fina syster har namnsdag idag. Grattis på namnsdagen bästa du! Du är en solstråle!
Nu ska vi mysa dricka te och kolla film. Hoppas alla har de lika mysigt som jag.
Puss på er!


weheartit


FULLT ÖS MEDVETSLÖS

Hej hopp, länge sedan jag bloggade nu, pga jag har haft så sjukt jävla mycket!
Men tänkte göra en kort sammanfattning.
Helgen har varit en av de bästa på länge, bara massa skoj!

Fredagen så var det underbara tjejmiddag! Galet massa snygga tjejer kom hem till mig och vi käkade massa god mat. Och när jag säger massa så menar jag massa! Hela köket var fult med mat. Mums. Det var extra kul för man hade ju ff. Vissa brudar sov över. Vi tände massa ljus och tjejsnackade. Sjukt härligt.

Lördagen, gick familjen på promenad till ett fik. Åt en otroligt fin macka! Gick hem igen och pluggade lite, sen var det utgång..Han typ plugga i 30 minuter. Men men. Utgången denna helg blev med bästa Sara. Vi drog på min kompis Alexandres 16 års fest. Sjukt många trevliga personer där! Vi lyxade på Taxi hem för vi var så trötta. Hahaha ibland så ska man ju lyxa!

Söndagen var också mys, Sara sov ju över från lördagen. Vi vaknade åt en sjukt god frukost! Sedan gick vi en promenad. Sara åkte hem jag pluggade i några minuter sen drog vi till vännen Hugo och Lisa, barndomms vänner! vi käkade en fin middag med deras familj full med skratt!

Jag älskar helg.


ZZzzZZzz

Jag är så oerhört trött. Jag somnade när jag kom hem från skolan och har sovit tills nu. Så skönt, men nu är jag grymt pigg... fan. Aja. Dagarna i skolan rullar liksom på, de finns inte så mycket att skriva. På sociologin skulle vi gå och studera människor i skolan. Jag och Bianca tog en sväng tillsammans, fast vi snackade mycket knas som inte hade med uppgiften att göra, men de får man göra ibland.
Nu på kvällen har jag pratat med Bianca i mobilen i 45 minuter. Wow tiden rinner iväg när man pratar om roliga saker. Haha
Jag är så grymt random idag, så därför lägger jag upp en random konstig bild på mig själv.

MYS

Oh idag gick skoldagen snabbt. Vi hade bara tre lektioner idag igen. Stannade kvar efetrskolan med brudarna och fetta till mig lite med pommes. Alltid gott asså. Nej men livet rullar på, just denna tid så känns de lite som om jag vill gå i ide och bara sova förevigt. Men film går också bra därför firar jag denna stund med att kolla på en mysig kärleks film. Hoho det känns så vinter! Men va fan är all snö? Vi kan ju inte ha en snölös julafton? nej nej.
Aja hoppas ni andra också har en lika mysig kväll som jag har. puss
En bild tagen av mig och Sara


HELG



Jarrå helgen är slut och nu är de bara 5 dagar kvar tills de är helg igen. Haha de är så kul när det är fem dagar kvar på sommarlovet så tycker man att det är typ över, men när de är fem dagar kvar på en vecka så är de en evighet. haha ooh de var ju lite självklart ahah aja.
Helgen har varit nice! Den går inte att beskriva med ord. Har varit med om så jävla mycket. Idag jobbade jag och har haft konsert. Igår sov jag över hos olivia. och aah massa saker händer lördags kompisar alla kvällar... vänner. Ah shit helgen har varit galen. Berättar kankse lite mer imorgon för nu är jag grymt trött. Ha det bra, puss

11:11:11

Rubriken säger ju allt. Detta var en speciell dag för folket. Nej men det kändes som om seriöst alla gick runt och snackade om de.

En bild betyder mer än 1000 år människor. Kolla på bilden... brudar brudar brudar... hahah

11.11.11 dagen gick vidare. Jag, Elsa, Bianca och Towa "firade" med att äta skolans mat. Men vi hade så tur. Snyggingen "Ola" (som vi kallar honom) satt nära oss. Vi kunde seriöst inte sluta glo? Hur snygg får man vara? Jag lovar ingen skulle banga! INGEN!!! hehe lite över reaktion där.. aja.  

Och inte nog med de... wow wow wow han stod vid toan vid våra skåp och väntade på hans kompis. Och.. vi var tvugna att gå stiligt förbi honom. Men såklart klarade vi inte av de. Towas ben "vek" sig och jag snubblade på dom. Oj oj oj, men Towa det är okej. han log mot oss! olala!



Fika... vi drog ner på stan och fika. Eller jag kom lite senare och fick smaka på Biancas goda kladdkaka. Mums.
Detta är två fina tjejer, Bianca och Towa.. walla!


Kolla in denna snygga brud människor! Som sagt bilden säger allt. Bianca är cooool!



Sista bilden säger så mycket tycker jag. Här sitter vi efter en shopping tur. Vi hade riktigt mysigt tjejer!
Haha denna bild tog en tant på oss. Hon tyckte vi var lite skumma men men Towa skötte snacket. Go girl!

Sedan kom jag hem och firade min fina fina syster. Men bilder på de kommer imorgon. Puss

OM MAN VILL SÅ KAN MAN

Sitter nu på engelska lektionen. Vår lärare Anna står och snackar om någon engelsk högtid. Seriöst jag pallar inte. Hon visar en film med någon snubbe som står och spelar i kilt. Visste ni att snubbar som har kilt inte har något under.. oooh! Denna dag så fyller min fantastiska syster hela 8 år! Men lilla gulle grisen är tyvärr sjuk idag. Men vi hade en mysig morgon med tårta och paket och mycket skratt. Fick också tillbaka mitt socioliogi prov, de gick ju som dre gick. Haha. Nej men nu har jag fått ett ryck att jag måste plugga galet och festa mindre. Jag och bianca sitter och planerar hur vi ska vara när vi tar studenten och peppar varandra att göra de bästa ifrån sig. Haha de är bra! Man blir sjukt taggad. Ps. Idag blir de lasagne i skolan, 4 gången i veckan för mig. Haha klockrent!

KÄRLEK TILL ER BRÖDER

Tjejer tjejer fina fina tjejer. Njut av dessa sex bilder bilder! höhöh















Bianca, Elsa, Towa, och jag

Seriöst sitter och garvar åt dagen. Den har bara varit så jävla random?! SÅ mycket hat hänt som är helt sjuka. Vi hade roliga lektioner också, heheh ingen no..
Nej men livet rullar på om man säger så. Denna dag har jag säkert fått mycket mer magmuskler asså garvat och garvat. 
 
Lev livet säger jag bara!



KALAS

Stressig dag dudes. En vanlig dag i skolan, hade vikarie på no lektionen, vilket var grrrrrymt chill. Sedan hade vi bara so, och matte sen slutade vi. Dagen rullade på. Hahah jag och mina klass kompisar tyckte dock att många stirrade mycket på oss idag i skolan. Så jag och Elsa, Bianca och Towa bestämde oss för att stirra tillbaka på alla. Det gick grymt bra tjejer! Efter skolan så började stresen, eller njee, satt en stund och snackade med Jossan och Bianca. Jag och jossan konstaterade att vi typ har ätit väldigt mycket lasagne denna vecka. ahah (bra fakta)
Men sen drog jag till Forum för att köpa paket till syrran som vi skulle fira idag med pappa eftersom hon fyller år på fredag då vi är hos min mamma. Så vi fick gäster och det var mys. Vi köpte tårta, vindruvor, min syster Astrid lagade god lasagne (igen) och sen blev de paket öppning! (love it) Min syster fick grymt fina paket. Hon fick en svart dunjacka, en blå klänning med vita blommor kring kragen, en grå vinter mössa, ett silver halsband med ett hjärta, peak performance kofta, pyssel saker, och olika leksaker och läppglans med massa olika smaker, dagbok och aah ni förstår. Usch jag villl också fylla år! Nu ska ju hon ha kalas i helgen (sova överkalas) och så firar vi henne med mamma på fredag. Vilket lyx jag vill också fylla år!
Detta är en bild från min födelsedag i sommras! Jag och mina syskon sitter i den mysa sängen i Usa  på vårt hotell rum. Min födelsedag var lyckad som tusan! Nu ska Andreas lika lyckad! Puss

HELL YEAH

Seriöst jag har fått ett ryck idag. Jag vill bo i Usa och bah köra bil runt i LA festa galet med alla snygga killar. Asså fattar ni sååå myyyys!
Sitter nu och chattar med bästa Elina. Hahha vi planerar lite hur vi ska vara när vi träffar alla kändisar i Hollywood. (om vi nu gör det, ahahahh vi drömmer stort asså) Vi skriver typ bara: HAHAHAHAH, OMG OMG OMG OMG, ååååååååhhhhh, jag vill haaaaaaa, och aah ni förstår. Shiiiit. AAh nu ser ni vilket ryck man kan få ibland. Men jag och Elina har en chans.? ja ni kära läsare de får vi snart veta. om typ 50 år...?? Aja. Man kan ju alltid drömma. 
Detta är underbara bilder från när jag var i USA i sommras.
Here we come Elina! Jag har seriöst ryck!!!

TIDEN RINNER IVÄG

Oj oj oj har inte haft tid att blogga något detta höst lov. Men haha man har ju knappt någon tid på höstlovet? Så jag tror ni förstår varför jag varit så dålig på att skriva. Men vissa människor har ett liv utanför datan också tur de.
Men som sagt i förra fredagen så var det mys mys har haft mycket ff detta lov så det är ju galet nice! wow så livet leker. Förra helgen så åkte man ju till skärgården med bästa Elina. Vi var där och chilla galet.
Kom hem på måndagen, sedan dess fram tills idag så har det varit sjukt många halloween fester! sjukt kul tycker jag! Har varit med många olika kompisar. Men en höjdpunkt var såklart att åka till fina Uppsala stad och träfa underbara Julia! Mitt hjärta blev så glad. (de där lät konstigt men men) Vi hade kul kul. Så kul så att Julia troligtvis kommer till stockholm för att fortsätta att ha kul imorgon. Jippie kajjej.
Bjuder på en liten galen ful bild på mig själv från sommarlovet som var de bästa sommarlovet i livet asså. kul kul man kan ha.

RSS 2.0